HALLO, LEUK OM KENNIS TE MAKEN! 

Ik ben Jet van Duijvenbode. Ik ben 16 jaar en ik zit in de 5e klas van de middelbare school: Revius Lyceum in Maassluis. Ik hou van dansen, bakken en reizen. Dieren zijn ook een belangrijk deel van mijn leven! Ik heb namelijk een hele lieve kat (Gijs). 

Ik was op zoek naar een avontuur, maar ik wou niet achter raken op school. Toen ik van Masterskip hoorde was ik meteen enthousiast. "Precies wat ik zoek''. Een groter avontuur is er niet!

HOE HEB IK MASKERSKIP LEREN KENNEN:

De eerste keer dat ik van de Masterskip hoorde, was dit in het nieuws. De scholieren op de Wylde Swan waren in het Caribisch gebied getuige van een vulkaanuitbarsting. School op een zeilboot in de Cariben... mijn interesse was gelijk gewekt!

WAT IK HOOP TE BEREIKEN:

Ik hoop mijn horizon te verbreden in vele opzichten: écht leren samenwerken en elkaar en jezelf door en door leren kennen, land en zee ontdekken en efficiënter leren omgaan met schoolwerk. Dus ik heb besloten volgend jaar de zeilen te hijsen!

Ik ben 1x eerder op een reis van Masterskip mee geweest. Dat was op het schip de Wylde Swan. Ik heb toen in het Caribisch gebied gezeild. Dat was een fantastische ervaring.

Nu wil ik mijn grenzen verleggen en met de Artemis de Noord-Atlantische Oceaan oversteken.  Varen en vooral leren zeilen met een tallship lijkt me een echte uitdaging. Je leert onderweg  omgaan met een driemaster. Vol genoegen stap ik dus mijn reis in. Een reis die nu al begint; werken, werken, werken.