Masterskip is natuurlijk een prachtig initiatief waar ik mijn hele verdere leven profijt van ga hebben, maar er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan. Het is wel mijn doel om het gehele bedrag, bijna 9.000,- euro, zelf bij elkaar te verdienen. Dit is voor een meisje van 16 natuurlijk een hele opgave. Alleen met spullen verkopen en actie voeren kom ik er helaas niet.....

 

 

Alle hulp is dus meer dan welkom! Denk hierbij zeker ook aan de kleinere dingen zoals het delen van mijn site met kennissen, want hoe meer mensen van mijn grote avontuur afweten hoe groter de kans dat ik mee kan. Ook helpt u mij met de kleinste donatie zelfs een heel stuk op weg en daar zou ik u erg dankbaar voor zijn. Meer over hoe u mij met kleine en ook grotere beetjes op weg kunt helpen vindt u onder de knop: voor particulieren. 

Heeft u een bedrijf, dan zijn er verschillende pakketten mogelijk met elk hun eigen tegenprestaties. De pakketten zijn beschikbaar vanaf 50,-.

Meer over de pakketten kunt u vinden onder de knop: voor bedrijven.

Mocht u vragen hebben of een bedrag willen schenken kunt u onder CONTACT mijn bankgegevens en contactgegevens vinden. Ook voor bestellingen van de taarten kunt u hier terecht. Alvast heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van mijn droomreis!